Kampdag 3 - 2022

Gepubliceerd op 13 juli 2022 om 00:17

Goedenavond iedereen!

Na een goede nachtrust begonnen we de dag met een rondje ochtend gymnastiek om goed wakker te worden. Hierna konden we beginnen aan een goed vullend ontbijt. We hadden namelijk een heel leuk programma klaarstaan voor de kinderen waar ze veel energie voor nodig hadden. Na het ontbijt kregen de kinderen namelijk de tijd om zich om te kleden en hun spullen te pakken om naar het lokale zwembad te gaan! De kinderen had het zo erg naar hun zin met de verschillende glijbanen en duikplanken dat we heel de middag bleven. Ook werden er heerlijk gesmeerde boterhammen gebracht door de keukenstaf die wel heel snel op gingen. De kinderen hadden natuurlijk ook de mogelijkheid om bij het cafetariakraampje een eigen hapje te kopen.

Voor het avondeten gingen wij weer terug naar het kampgebouw. Na het hollen en al het zwemmen bij het zwembad waren wij toe aan een vullende maaltijd. Daarom stond voor vanavond barbecue op het menu. Iedereen mocht een paar stukken vlees kiezen met lekkere stokbroodjes en pindasaus. Als groente hadden we stukjes komkommer, paprika en worteltjes.

Na het avondeten kregen de kinderen tijd om eventjes onderling een spelletje te spelen of uit te rusten. Toen iedereen weer genoeg energie had konden beginnen aan het themaspel van vanavond. Het yahtzeespel werd gespeeld in zes groepjes waarbij ze middels het gooien van dobbelstenen naar een bepaalde oefening moeten van het aantal ogen wat werd gegooid. Het doel was om zoveel mogelijk yahtzee te sparen.

De avond hebben we afgesloten met een bonte avond voor groepen 1 en 2. Waarbij ze verkleedkleren of mooiste kleding aan mochten. Enkele kinderen hebben nog een uitvoering gedaan van iets wat ze hadden voorbereid en verder hebben ze veel gedanst. Groep drie heeft de avond afgesloten met casinospelletjes zoals roulette en black jack.

Morgen wordt een spannende dag want dan gaan we naar de Efteling!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.