Kampdag 5 - 2022

Gepubliceerd op 15 juli 2022 om 10:34

Hallo allemaal,

De dag begon extra goed voor de kinderen met een heerlijk luxe ontbijtje op bed. Toen iedereen klaar was om aan de slag te gaan gingen we met zijn allen het tandpastaspel spelen waarbij in elk groepje iemand tandpasta op de zolen van zijn of haar schoenen kreeg. De rest van het team moest dan proberen diegene naar de finishlijn te krijgen zonder dat de tandpasta op de grond beland.

Na het eerste spel van de dag gingen wij onze eigen lunch maken bij Heel Holland Bakt. De groepen 1 en 2 kregen een koekbodem waarop ze met vruchtjes, hagelslag en slagroom hun taartjes konden maken. Groep 3 kreeg een echte taartbodem die zij in tweetallen zijn gaan vullen. Onze jury heeft alle taartjes bekeken en zelfs die van groep 3 geproefd. Hieruit werd besloten wie per tafel had gewonnen. De kinderen die nog honger hadden na het eten van hun eigen creaties konden bij de keuken nog een lekkere boterham halen.

Daarna was het voor groep 3 tijd om te beginnen aan de veldspellen zoals het spel cups. Ondertussen gingen groep 1 en groep 2 eerst nog een keertje knutselen om hun tekeningen af te maken of een nieuw projectje te beginnen. Na het knutselen zijn ze nog even bij de speeltuin en kinderboerderij wezen kijken. Bij terugkomst van de eerste twee groepen was het tijd voor alweer het laatste avondeten van de week.

Na het avondeten gingen alle groepen nog wat meer veldspellen doen zoals bulldog en levend memory. Na deze spellen was het voor groep 1 tijd voor bed, de rest van de kinderen konden zich klaarmaken voor het laatste spel in het bos. Omdat de kinderen het douanespel van eerder deze week zo leuk vonden gingen we deze nog een keer doen. We hebben de avond afgesloten met een spookverhaal over ‘The Blair Witch Project’ waar groep 3 al iets meer van had gehoord gedurende de week.

Het was weer een gezellig dag met veel spellen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.