Kampdag 5 - 2023

Gepubliceerd op 14 juli 2023 om 02:27

Hoi allemaal!

Sommige kinderen hier op het kamp hadden het al een beetje geraden maar ons thema van vandaag was Kerstmis! Voordat we aan het kerstontbijt gingen, begonnen wij de dag met de ochtendgymnastiek van Stan de Kerstman. Voor groep 3 stond er Bumper Ball en Archery Tag op het dag programma. Groepen 1 en 2 mochten nog wat andere kerstspellen gaan doen. Zo begonnen we met de Kerstmuziek-bingo en na de lunch het grote kerstboomoptuigspel.

Gezamelijk sloten we de middag af met het inpakken van de cadeautjes voor het dobbelspel van de avond. Na lekker te hebben gegeten met zijn allen konden we dan ook gaan dobbelen. Uiteindelijk heeft ieder kind een eigen cadeautje gekregen. Toen was het al heel snel alweer tijd voor het laatste spel van vandaag namelijk een korte ronde 30-seconds kersteditie. 

We sloten vandaag af met de bonte avond waarbij natuurlijk even een glaasje kinderchampagne werd gedronken omdat we mochten gaan toosten op het thema van morgen, nieuwjaarsdag! Na nog even wat marshmallows roosteren bij het kampvuur was het alweer tijd om te gaan slapen.

Fijn kerstfeest, een gelukkig nieuw jaar en tot morgen voor de laatste kampdag!

Groetjes kampleiding 2023

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.