Kampdag 2 - 2023

Gepubliceerd op 11 juli 2023 om 01:31

Hoi allemaal!

Vandaag was onze eerste volledige dag op kamp. En jullie hadden misschien al een beetje geraden, maar het thema vandaag was Pasen! Om gelijk in de stemming te komen zijn we begonnen met het paasontbijt. 

Wanneer vervolgens alweer het volgende spel op het programma stond namelijk het paas-zeskamp waarbij we allerlei spelletjes met eieren hebben gedaan. Na ook nog wat vrije tijd was het alweer tijd voor de lunchpauze. 

In de middag hebben we het succesvolle Kolonisten van Catan gespeeld. De kinderen moesten in groepen verschillende grondstoffen bij elkaar zien te ruilen om daarmee huisjes te kopen. Daarbij moesten ze oppassen voor de rovers die de kaartjes konden afpakken.

Hierna hebben groepen 1 en 2 nog even in thema mogen knutselen en is groep 3 nog even op een nabijgelegen strandje geweest. Toen was het alweer tijd voor het avondeten.

In het begin van de avond hebben we allemaal kennis kunnen maken met ons bos dit jaar, alle groepen zijn in kleine groepjes een boswandeling gaan maken. Daar kwamen ze onderweg verschillende vragen tegen welke ze moesten beantwoorden. Hiermee konden ze vervolgens tot een paas-woord te komen.

Voor groep 1 was het dan alweer tijd om zich klaar te maken voor bed. De andere twee groepen mochten nog even in het bos blijven voor ons beroemde douane spel, nu met chocolade eitjes. Dat was alweer het laatste spel van de avond!

 

Tot morgen,

Kampleiding 2023

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.